Krađa državnog mercedesa: Maloljetnik na slobodi nakon saslušanja

Navodno, B.L. koji je bio za upravljačem "mercedes" snimio je kako vozi brzinom od 260 kilometara na sat. Tokom bježanja udarili su nekoliko automobila, a među njima i jedan policijski,

61103 pregleda 352 reakcija 93 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Osnovni državni tužilac Vukas Radonjić nakon saslušanja sedamnaestogodišnjeg B.L. na slobodu je pustio Podgoričanina osumnjičenog da je sa dvojicom drugova ukrao službeni "mercedes" Privredne komore, a potom tim vozilom napravio karambol, potvrdio je Vijestima njegov branilac, advokat Mirko Bogićević.

Maloljetnik je uhapšen juče nakon što je sa svojim braniocem, advokatom Mirkom Bogićevićem došao u podgorički Centar bezbjednosti, čiji službenici su danima tragali za njim.

Sedamnaestogodišnjak i njegovi jedva punoljetni drugovi V.Š. i S.P. prije desetak dana su u podgoričkom naselju Zagorič ukrali luksuzni državni automobil, a potom sumanutu vožnju snimali i objavili na društvenoj mreži instagram.

Navodno, B.L. koji je bio za upravljačem "mercedes" snimio je kako vozi brzinom od 260 kilometara na sat. Tokom bježanja udarili su nekoliko automobila, a među njima i jedan policijski.

Povezani članci

21. Septembar 2021.

Ukrali, pa slupali državni „mercedes”

Bonus video: