saopšteno iz uprave policije

Bar: Rasvijetljene četiri krađe, krivično će odgovarati i jedna maloljetna osoba

Kako su kazali, protiv D.I. (14) iz Ulcinja barska policija je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa

5833 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Barska policija rasvijetlila je tri krađe i jednu tešku krađu zbog kojih će krivično odgovarati četiri punoljetne i jedna maloljetna osoba.

"Zbog krađe izvršene na štetu jednog gradilišta slobode su lišeni M.Š. (28) iz Bara i A.M. (35) iz Bijelog Polja. Oni su, sumnja se, u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi sa gradilišta otuđili veću količinu građevinskog materijala koji su potom prodali", saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako su kazali, protiv D.I. (14) iz Ulcinja barska policija je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa.

"On je djela izvršio na štetu butika i cvjećare tako što je, sumnja se, koristeći nepažnju zaposlenih otuđio pazare iz ova dva objekta. Maloljetnik je u pratnji policijskih službenika i službenika Centra za socijalni rad sproveden u prostorije Centra za djecu i mlade „Ljubović“ u Podgorici"", navodi se u saopštenju.

Krivična prijava podnijeta je i protiv J.Š. (34) iz Bara zbog sumnje da je izvršila tešku krađu.

"Ona je ovo djelo počinila tako što je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva polomila staklo na vozilu i iz unutrašnjosti otuđila vrijedne predmete."

Aktivnostima na suzbijanju ulične prodaje narkotika policijski službenici su protiv M.R. (40) iz Bara podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je policija pronašla manju količinu kokaina.

Preporučujemo za Vas