Baković: Nikad se nisam ni iza koga krio, pa ni sad

Baković je kazao da Milošević podmetanjem i neistinama pokušava da me dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama

20178 pregleda 277 reakcija 61 komentar(a)
Baković, Foto: Savo Prelević
Baković, Foto: Savo Prelević

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kazao je da državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević podmetanjem i neistinama pokušava da ga dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama.

Poručio je da se nikad nije krio ni iza koga, pa ni sad.

"Bivši delinkvent se opet javio i sad dušebrižno žali za hapšenjem časnih policajaca, a u čijem hapšenju je, po svemu sudeći, lično učestvovao protivpravnim uticajem, sa visoke službene pozicije. Nikad se nisam iza nikog krio, pa ni sad, a to znaju upravo časni policajci moje kolege koje ste vi spektakularno hapsili bez ikakvog osnova. Podmećete mi i da se krijem iza kolega iz Srbije, a ja tražim da iznesete u javnost i da dostavite nadležnim organima gdje sam to rekao i tvrdio. Još jednom ponavljam da sam u vršenju funkcije zakonito postupao i da stojim na raspolaganju nadležnim institucijama da ispitaju sve u vezi toga. Sa Miloševićem - bivšim delinkventom, koji podmetanjem i neistinama pokušava da me dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama, završavam polemiku na ovu temu", navodi se u reagovanju Bakovića dostavljenom Televiziji Vijesti.

Milošević je pozvao danas Bakovića da odgovori po kom članu zakona ili pravnom propisu je naredio ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Bonus video: