Bar: Pronađena marihuana, uhapšen osumnjičeni za krađu novca, uhapšeno BIL, maloljetnik osumnjičen za oduzimanje vozila

Iz UP su naveli da je "krivična prijava podnijeta i protiv bezbjednosno interesantnog lica (BIL) A.A. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti jer je, u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Baru oštećenoj uputio riječi prijeteće sadržine.

3716 pregleda 0 komentar(a)
Bar (Ilustracija), Foto: Anto Baković
Bar (Ilustracija), Foto: Anto Baković

Policija je u Baru krivično procesuirala četiri osobe, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da je policija u barskom naselju Bjeliši, preduzimajući radnje u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, kontrolisala R.D. (28) iz Bara.

"Kod njega je pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase 53,3 grama. Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", ističe se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da je policija u Baru podnijela krivičnu prijavu i protiv S.L. (24) za kojeg se sumnja da je 16. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu u Baru nasilno otvorio aparat za igre na sreću koji se nalazio u tom objektu i ukrao novac.

"S.L. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužiocu", piše u saopštenju.

Iz UP su naveli da je "krivična prijava podnijeta i protiv bezbjednosno interesantnog lica (BIL) A.A. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti jer je, u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Baru oštećenoj uputio riječi prijeteće sadržine."

"On je lišen slobode i sproveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu", kazali su iz UP.

U saopštenju piše i da se maloljetni J.V. (14) se sumnjiči da je izvršio krivično djelo oduzimanje vozila i protiv njega je podnijeta krivična prijava.

"Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: