UP: Zatekli smo nelegalnu eksploataciju šljunka na Morači, jedna osoba dovedena u policiju

"I.S. je doveden u službene prostorije policije i od njega su prikupljena obavještanja na navedene okolnosti. Svi spisi predmeta su dostavljeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela", piše u saopštenju Uprave policije

11872 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Podgorička policija je 23. oktobra postupajući po prijavi radnika vodoizvorišta da nepoznato lice vrši nelegalnu eksploataciju šljunka na Morači, izašle na lice mjesta i zatekla I.S. (24) koji je upotrebom građevinske mašine vršio eksploataciju šljunka.

To je saopšteno iz Uprave policije koji su kako kažu, postupili po prijavi zaposlenog u Izvorištu „Bolje sestre" i preduzeli zakonom predviđene radnje te o svemu obavijestili nadležno tužilaštvo.

Iz UP navode da je na lice mjesta izašao i inspektor za vode Uprave za inspekcijske poslove koji je o navedenom sačinio službenu zablješku.

"I.S. je doveden u službene prostorije policije i od njega su prikupljena obavještanja na navedene okolnosti. Svi spisi predmeta su dostavljeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela", piše u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: