Cetinje: Dvije osobe uhapšene zbog sumnje da su izvršile krađu, tri zbog narkotika

"Oni su zatečeni u blizini jednog otpada sekundarnih sirovina gdje su imali namjeru da prodaju otuđene predmete, veći broj trofeja i dvije statue koje su, sumnja se, otuđili jednoj građevinskoj firmi", saopšteno iz UP

7138 pregleda 3 komentar(a)
Cetinje (Ilustracija), Foto: Prijestonica Cetinje
Cetinje (Ilustracija), Foto: Prijestonica Cetinje

Cetinjska policija uhapsila je S. Đ. (41) i S. P. (41) iz ovog grada zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu jedne građevinske firme sa Cetinja.

"Oni su zatečeni u blizini jednog otpada sekundarnih sirovina gdje su imali namjeru da prodaju otuđene predmete, veći broj trofeja i dvije statue koje su, sumnja se, otuđili jednoj građevinskoj firmi. Takođe, kontrolom S. Đ. policija je pronašla i tri tablete koje se nalaze na spisku opijata - precizirano je u saopštenju", piše u saopštenju UP.

Policija je prethodnih dana na Cetinju sprovodila aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje narkotika i uhapsila tri osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

"Uhapšeni su M. D. (33) i D. S. (25) iz Cetinja i N. Đ. (25) iz Podgorice. Kod njih su pronađene manje količine kokaina i marihuane. Takođe, od M. D. je oduzeto i vozilo radi daljih kriminalističkih provjera", rekli su iz UP.

Bonus video: