Pljevlja: U petak presuda zbog konoplje

U završnim riječima, državna tužiteljka Tanja Nišavić kazala je da je optužnica dokazana i tražila da se Đondović osudi na dvije godine zatvora jer je ranije osuđivan, a Jestrović jednom godinom robije

6848 pregleda 5 komentar(a)
Optuženi tvrde da se kaju (ilustracija), Foto: shutterstock.com
Optuženi tvrde da se kaju (ilustracija), Foto: shutterstock.com

U petak će biti izrečena presuda Pljevljacima Ognjenu Đondoviću (22) i Jakši Jestroviću (25), zbog krivičnog djela - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Prema optužnici, oni su od juna do 17. avgusta u mjestu Bratosavina, neovlašćeno proizvodili opojnu drogu - konoplju, koju su uzgajali na imanju oca Đondovića.

U završnim riječima, državna tužiteljka Tanja Nišavić kazala je da je optužnica dokazana i tražila da se Đondović osudi na dvije godine zatvora jer je ranije osuđivan, a Jestrović jednom godinom robije.

Povezani članci

02. Novembar 2021.

Pušili „travu”, pa riješili da uzgajaju

Advokati odbrane Vladimir Čović i Josif Mićković tražili su oslobađajuće ili blaže kazne, zbog toga što su mladići, kako su istakli u odbrani, dobrovoljno odustali od djela, jer su riješili da počupaju odrasle biljke i odustanu od tog posla. Poručili su da sud uzme u obzir i njihovo kajanje zbog počinjenog djela.

Bonus video: