Budva: Uhapšena Ruskinja osumnjičena da je u dvorištu škole djevojčici odsjekla kosu

"Prema riječima oca dok se nalazio u dvorištu škole prišla je starija nepoznata ženska osoba koja je jednom rukom uhvatila njegovu kćerku za kosu, a u drugoj ruci je držala makaze kojima je odsjekla pramen kose djevojčici", rečeno je "Vijestima" u budvanskoj policiji

64862 pregleda 26 komentar(a)
Dvorište OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša" (ilustracija), Foto: Vuk Lajović
Dvorište OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša" (ilustracija), Foto: Vuk Lajović

Budvanska policija večeras je uhapsila rusku državljanku T. K. (54) za koju se sumnja da je jutros u školskom dvorištu odsjekla pramen kose petogodišnjoj djevojčici iz Budve.

To je "Vijestima" potvrđeno u budvanskoj policiji čiji inspektori su nakon konsultacije sa kotorskim tužiocem uhapsili Ruskinju kojoj se na teret stavlja krivično djelo "zlostavljanje".

"Jutros oko 10.20 časova dežurnoj službi CB Budva obratio se B.O. iz Budve navodeći da je starija nepoznata ženska osoba, napala njegovu maloljetnu kćerku staru pet godina. Napad se desio u dvorištu OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša". Prema riječima oca dok se nalazio u dvorištu škole prišla je starija nepoznata ženska osoba koja je jednom rukom uhvatila njegovu kćerku za kosu, a u drugoj ruci je držala makaze kojima je odsjekla pramen kose djevojčici", rečeno je "Vijestima" u budvanskoj policiji.

Otac djevojčice je uz pomoć drugih roditelja uspio da otrgne dijete od ženske osobe. Tada je slučaj prijavljen budvanskoj policiji, a inspektori su odmah uspjeli da identifikuju ženu koja je napala djevojčicu.

"Osim odsječenog pramena kose drugih povreda po tijele nije bilo, konstatovano je ljekarskim izvještajem Hitne medicinske pomoći. O događaju je obaviješten dežirni kotorski tužilac, koja je ovlastila policiju u Budvi da izvrši uviđaj. Identifikovana je ruska državljanka T. K. koja je po nalogu tužioca lišena slobode", rečeno je Vijestima.

Bonus video: