Danilovgrad: Oduzeta lovačka puška u ilegalnom posjedu

Jutros oko 9.30 časova policija je u Danilovgradu, u mjestu Bare Šumanovića kontrolisala lice M.P. (24) iz toga grada. Kod njega je pronađena lovačka puška u ilegalnom posjedu, kao i 14 komada municije"

6092 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Danilovgradska policija kontrolisala je jutros M.P. (24) iz ovog grada i kod njega pronašla lovačku pušku u ilegalnom posjedu kao i 14 komada municije.

"Jutros oko 9.30 časova policija je u Danilovgradu, u mjestu Bare Šumanovića kontrolisala lice M.P. (24) iz toga grada. Kod njega je pronađena lovačka puška u ilegalnom posjedu, kao i 14 komada municije za ovu pušku. Osim toga, kontrolom je utvrđeno i da M.P. ne posjeduje dozvolu za lov i lovnu kartu", saopšteno je iz UP.

Od M.P. su, kako navode, u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad prikupljena obavještenja na zapisnik.

"Upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da da se prikupe dodatna obavještenja u odnosu na navedeno oružje, od službenika Ministarstva unutrašnjih poslova, filijale u Danilovgradu, nakon čega će se izjasniti o konačnoj kvalifikaciji događaja", piše u saopštenju.

Bonus video: