Troje ljudi povrijeđeno u sudaru tri vozila u Pistuli

Povrede, koje prema prvim saznanjima nijesu opasne po život, zadobili su vozač i suvozač u putničkom vozilu marke VW Sharan ulcinjskih registarskih oznaka i vozač teretnog vozila Mercedes albanskih registarskih oznaka

10952 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tri osobe završile su u bolnici u Baru nakon udesa koji se dogodio danas u 16,05h na magistralnom putu Ulcinj- Sukobin u mjestu Pistula, saznaju Vijesti u policiji.

Povrede, koje prema prvim saznanjima nijesu opasne po život, zadobili su vozač i suvozač u putničkom vozilu marke VW Sharan ulcinjskih registarskih oznaka i vozač teretnog vozila Mercedes albanskih registarskih oznaka.

U udesu su, prema istim saznanjima, učestvovala tri vozila- Sharan ulcinjskih oznaka kojim je upravljao mještanin C.K. i koji se kretao prema gradu, zatim vozilo iste marke albanskih oznaka za čijim upravljačem je sjedio Sh.T. iz Skadra i teretno vozilo Mercedes takođe albanskih oznaka kojim je upravljao M.D. iz Skadra. Albanski državljani kretali su se iz Ulcinja prema Sukobinu.

foto: Privatna arhiva

Uviđaj su po ovlašćenju dežurnog tužioca, obavili službenici ulcinjske policije. Za sada nije poznato kako je došlo do nezgode i kontakta tri vozila na sve frekventnijoj saobraćajnici.

Saobraćaj na toj dionici puta bio je zatvoren od 16,05h do 16,45h.

Bonus video: