Ramoviću zadržavanje do 72 sata

Iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju je saopšteno da su sa lica mjesta izuzeti tragovi koji će biti predmet vještačenja, a da je tijelo preminulog upućeno u Klinički centar Crne Gore radi vršenja obdukcije

13549 pregleda 4 komentar(a)
Bijelo Polje (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Bijelo Polje (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Državna tužiteljka Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Tanja Nišavić saslušala je danas Rožajca Edmira Ramovića (19), osumnjičenog za ubistvo sugrađanina Semira Murića i odredila mu zadržavanje do 72 sata.

Iza rešetaka je ostao i njegov stric Sabro Ramović kod koga je navodno pronađeno oružje nakon tragedije ispred rožajskog Osnovnog suda.

Iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju je saopšteno da su sa lica mjesta izuzeti tragovi koji će biti predmet vještačenja, a da je tijelo preminulog upućeno u Klinički centar Crne Gore radi vršenja obdukcije.

"Dana 22.12.2021. godine u prostorijama Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju saslušani su E.R. iz Rožaja zbog krivičnog djela teško ubistvo, S.R. iz Rožaja zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, S.R. i E.R. oba iz Rožaja zbog krivičnog djela učestvovanje u tuči. Za sva saslušana lica državni tužilac donio je rješenje o zadržavanju u trajanju od 72 časa", navodi se u njihovom saopštenju.

Bonus video: