U kafiću "Duo" našli marihuanu i kokain, u vozilu Podgoričanina startni pištolj, kokain i opijate

Iz policije kazali da je u lokalu u Ulici IV jula, među jedanaest prisutnih, bilo pet osoba koje se vode kao bezbjednosno interesantna lica

17931 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je tri osobe zbog droge.

Tridesetsedmogodišnji M.B. uhapšen je nakon što je policija 29. decembra, u ulici Stanka Radonjića, pretresla njegovo vozilo, u kojem je pronađen startni pištolj, manje pakovanje sa kokainom i 28 tableta sa liste opijata. Iz Uprave policije saopšteno je da se uhapšeni u njihovoj evidenciji vodi kao bezbjesnosno interesantno lice.

Tužilac je naložio da se M.B. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, kao i krivično djelo - omogućavanje uživanja opojnih droga.

Istog dana uhapšeni su i M.L. (33) i I.Đ. (31), nakon kontrole u lokalu "Duo".

Iz policije su saopštili da je u tom lokalu u Ulici IV jula, među jedanaest prisutnih, bilo pet osoba koje se vode kao bezbjednosno interesantna lica.

"Pregledom navedenog objekta i prisutnih lica, pronađeno je pet pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuane ukupne težine oko 240 grama, te jedno pakovanje opojne droge kokain težine oko dva grama", kazali su iz policije.

Osnovni državni tužilac naložio je da se M.L. i I.Đ. uhapse zbog sumnje da su počinili krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: