Udes na putu Bijelo Polje-Mojkovac: Četiri osobe povrijeđene

“U vozilu “audi” su se nalazili saputnici P.G. i S.R”, saopšteno je iz Tužilaštva.
Vozač “mercedesa” Milenko Vujisić iz Bijelog Polja zadobio povrede vrata i prelom desnog palca, dok je Predrag Gačević, iz Danilovgrada prošao sa lakšim povredama

27710 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Srđan Razić iz Danilovgrada hitno je transprotovan u Klinički centar Crne Gore (KCCG), nakon što je teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi, danas oko 10 časova, na magistralnom putu BIjelo Polje-Mojkovac u mjestu Pašića polje.

Pored njega u sudaru dvoje vozila povrijeđene su dvije osobe.

“Razić je zadobio povrede subduralnog hematoma, zbog čega je, nakon zbrinjavanja u bjelopoljskoj bolnici hitno transportovan u KCCG”, saopšteno je iz bjelopoljske Bolnice.

Iz Tužilaštva je saopšteno da je “danas oko 10 časova, iz sada neutvrđenih razloga došlo do sudara između vozila “mercedes”, bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je iz pravca Bijelog Polja prema Slijepač mostu upravljao M.V, i vozila “audi” podgoričkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao M.K. iz Danilovgrada.

“U vozilu “audi” su se nalazili saputnici P.G. i S.R”, saopšteno je iz Tužilaštva. Vozač “mercedesa” Milenko Vujisić iz Bijelog Polja zadobio povrede vrata i prelom desnog palca, dok je Predrag Gačević, iz Danilovgrada prošao sa lakšim povredama.

Uviđaj na licu mjesta uz ovlašćene službenike Centra bezbjednosti, krimi tehničara Zorana Furtule i vještaka saobraćajne struke Stojana Zekovića obavila je državna tužiteljka Danijela Đuković.

Bonus video: