Ulcinjanin teško povrijeđen u udesu

Mladić je zbog teških povreda, opasnih po život, hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, gdje je hospitalizovan

8099 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjanin E.Vuković (21), teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi jutros oko jedan sat poslije ponoći, u blizini benzinske pumpe na početku bulevara Teuta ka Velikoj plaži, saznaju Vijesti u policiji.

Mladić je zbog teških povreda, opasnih po život, hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

„Dana 21.01.2022. oko 01,00h na regionalnom putu Ulcinj - Ada Bojana, u naselju Đerane u neposrednoj blizini benzinske pumpe „Kalamper“, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, kojim je upravljao V.E. (2001). U vozilu su se nalazile još dvije osobe. Do nezgode je vjerovatno došlo na način kada je vozač vozila golf II ulcinjskih tablica, krećući se u pravcu Ade Bojane, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonsku ogradu, nakon čega je došlo do prevrtanja. U nezgodi je je teške povrede zadobio vozač koji je transportovan u KBC na ukazivanje ljekarske pomoći. Uviđaj na licu mjesta, po odobronju ODT u Ulcinju, izvršili su službenici OB Ulcinj“, piše u dopisu OB Ulcinj.

Bonus video: