U Podgorici uhapšene dvije osobe zbog držanja oružja, sumnje za otmicu i zlostavljanje

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da su sinoć oko 21 časova u naselju Zagorič kontrolisali taksi vozilo u kojem su se nalazili M.L. (19) i D.Š. (20)

4902 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Podgorička policija je uhapsila M.L. (19) i D.Š.(20) zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija i zlostavljanja i protivpravnog lišenja slobode na štetu jedne građanke.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da su sinoć oko 21 časova u naselju Zagorič kontrolisali taksi vozilo u kojem su se nalazili M.L. (19) i D.Š. (20).

Kod M.L. je pronađen pištolj Walther PPQ kalibra 9 mm, bez fabričkog broja, u ilegalnom posjedu, sa okvirom i dva komada municije.

pištolj
foto: Uprava policije

Po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici M.L. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Osim toga, policija je lišila slobode i D.Š. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zlostavljanje i krivično djelo protivpravno lišenje slobode na štetu jedne građanke", navodi se u saopštenju UP.

Bonus video: