Petričević: Upozorena sam da promijenim životni stil, vrijeme će pokazati ko mi prijeti

"Da li sam ja ugrožena samo od onih koji vrše krijumčarenje nedozvoljenih materija na našim granicama ili možda čak od onih koji su bili logistika unutar naše države, mislim na trenutak možda čak i u samoj Upravi prihoda i carina, ja to još uvijek ne znam"

24617 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Petričević, Foto: Boris Pejović
Petričević, Foto: Boris Pejović

Vršiteljka dužnosti direktorice Uprave prihoda i carina Milena Petričević rekla je da više nema privatnost i da tu novu okolnost treba da prihvati.

"Ne znam tačne izvore i tačne potencijalne prijetnje koje su ka meni usmjerene. Tu procjenu su uradile nadležne institucije. Ja samo znam da sam bila upozorena i obaviještena da moram promijeniti svoj životni stil tako što ću imati pratnju 24 sata i da će se nadzirati lokacije kojma se krećem i gdje stanujem", kazala je Petričević u emisiji Okvir na RTCG.

Ona smatra da je povod za prijetnje zapljena kokaina koja se desila 11. januara prilikom kontrole kontejnerskih pošiljki sa bananama od slovenačkog dobavljača "Rastoder".

"Da li sam ja ugrožena samo od onih koji vrše krijumčarenje nedozvoljenih materija na našim granicama ili možda čak od onih koji su bili logistika unutar naše države, mislim na trenutak možda čak i u samoj Upravi prihoda i carina, ja to još uvijek ne znam. Smatram da će vrijeme pokazati", navela je Petričević.

Povezani članci

27. Januar 2022.

Zapljena kokaina ugrozila Petričević

28. Januar 2022.

Petričević: Neće me uplašiti

Bonus video: