Šćekić zlostavljao sugrađanku?

Policija uhapšenog pronašla u jednom taksi vozilu koje su kontrolisali, a u kom se nalazio i godinu mlađi M.L. koji je bio naoružan

14238 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dvadesetogodišnji Dražen Šćekić uhapšen je prije dvije noći zbog sumnje da je zlostavljao i protiv njene volje zabranio kretanje jednoj ženskoj osobi.

To su saopštili iz Uprave policije, ne precizirajući detalje događaja, osim da Šćekića sumnjiče da je izvršio krivično djelo zlostavljanje i krivično djelo protivpravno lišenje slobode na štetu jedne građanke.

Taj Podgoričanin uhapšen je u naselju Zagorič, oko 21 sat.

Inspektori su ga pronašli u jednom taksi vozilu koje su kontrolisali, a u kom se nalazio i godinu mlađi M.L. koji je bio naoružan.

”Kod M.L. je pronađen pištolj Walther PPQ kalibra 9 mm, bez fabričkog broja, u ilegalnom posjedu, sa okvirom i dva komada municije. Po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici M. L. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopšteno je iz Uprave policije.

Hapsili i zbog krađe

U drugoj, odvojenoj akciji, podgorički policajci uhapsili su dvadesetdevetogodišnjeg M.R. osumnjičenog da je 21. januara opljačkao jednu zlataru u Glavnom gradu.

Iz Uprave policije objasnili su da je M.R. od zaposlene u zlatari tražio da pogleda futrolu sa nakitom, nakon čega je iskoristio njenu nepažnju i sa pulta ukrao kompletan sadržaj sa futrolom:

”Sa oko 160 komada zlatnih lanaca, ukupne vrijednosti 26.215 eura, nakon čega je izašao iz radnje i uputio se u nepoznatom pravcu. Policija je preduzela sve neophodne aktivnosti iz svoje nadležnosti, identifikovala izvršioca i lišila ga slobode”.

Bonus video: