UP: Identifikovan vozač koji je u Podgorici udario pješaka i pobjegao

Iz UP su rekli da je B.D. došao u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica po pozivu i da su od njega su prikupljena obavještenja u svojstvu građanina na okolnosti događaja

20288 pregleda 32 reakcija 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.02.2022. 13:37h

Podgorička policija identifikovala je vozača koji je juče u jutarnjim časovima na Bulevaru Revolucije vozilom udario pješaka i pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Vijesti" saznaju da se radi o Bratislavu Dedoviću.

"Juče oko osam časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao pješak S.D. (23) iz Podgorice i tada nepoznato vozilo kojim je upravljao nepoznati vozač. Policija je došla do saznanja da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo vozio marke "Dacia" podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao B.D. (68)", ističe se u saopštenju UP.

Oni su dodali da je B.D. došao u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica po pozivu i da su od njega su prikupljena obavještenja u svojstvu građanina na okolnosti događaja.

"Kompletni spisi predmeta upućeni su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na ocjenu i mišljenje, koji je naložio da se od B.D. uzme krv radi analize", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: