Cetinje: Oduzeti kokain i marihuana, uhapšene dvije osobe

Iz Uprave policije saopšteno da je S.M. (42) sa Cetinje zatečen u pokušaju da nasilno uđe i u unutrašnjost jednog maloprodajnog objekta

6053 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici cetinjske policije uhapsili su tri osobe osumnjičene za krađu i zloupotrebu opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, postupajući po planskim aktivnostima, kao i na osnovu operativnih saznanja, pripadnici policije su uhapsili M.O. (22) iz Berana, kojeg je policija kao saputnik u taksi kontrolisala i kod njega, kako se navodi, pronašli 686,2 grama marihuana.

"Takođe, na Cetinju je kontrolisano i lice F.K. (25) koji je upravljao vozilom podgoričkih registarskih oznaka, a kod njega je pronađeno 20,6 grama opojne droge kokain", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je na Cetinju uhapšen i S.M. (42), osumnjičen za tešku krađu.

"S.M. (42) iz toga grada zatečen je u izvršenju krivičnog djela kada je pokušao nasilno ući u unutrašnjost jednog maloprodajnog objekta u ulici Baja Pivljanina. Brzom reakcijom policijskih službenika on je lišen slobode. Upoznat je nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju koji je kvalifikovao krivično djelo teška krađa. Ovom licu je nakon privoda tužilac odredio zadržavanje do 72 sata", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: