Ukrali alat i 200 komada utičnica

”Za to vrijeme se okrivljena O. V. nalazila iza njega i čuvala stražu, da bi nakon što su vrata otvorna oboje ušli u unutrašnjost poslovnog prostora odakle su oduzeli i prisvojili jedna građevinska kolica, paket sa 200 komada dvopolnih utičnica i jedan veći bakarni oluk"

6597 pregleda 1 komentar(a)
Osnovni sud u Podgorici, Foto: Boris Pejovic
Osnovni sud u Podgorici, Foto: Boris Pejovic

Osnovni sud u Podgorici potvrdio je optužnicu koju je podiglo lokalno tužilaštvo protiv C. S. i O. V., koja živi u vanbračnoj zajednici sa okrivljenim, da su kao saizvršioci počinili produženo krivično djelo - teška krađa.

Optužnicom je predstavljeno da su 30. novembra 2021. godine, došli do parkiranog kombi vozila vlasništvo N. M., nakon čega je okrivljeni C. S. otvorio otključana bočna vrata navedenog kombija i iz tovarnog dijela kombija oduzeo i prisvojio četiri kofera sa alatom: “U kojima su se nalazili jedna štemarica za zid sa baterijom, uređaj za traženje kablova u zidu, set burgija za keramiku sa dijamantskom krunom za keramiku, jedan punjač i jednu baterija i dvije bušilice sa baterijama i punjačem”.

Navodi se da su 3. decembra 2021. godine, došli do poslovnog prostora oštećenog M. D., nakon čega je C. S. upotrebom fizičke snage otvorio vrata

”Za to vrijeme se okrivljena O. V. nalazila iza njega i čuvala stražu, da bi nakon što su vrata otvorna oboje ušli u unutrašnjost poslovnog prostora odakle su oduzeli i prisvojili jedna građevinska kolica, paket sa 200 komada dvopolnih utičnica i jedan veći bakarni oluk”.

Bonus video: