Nikšić: U nezgodi teže povrijeđena jedna osoba

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno iz policije, R. S. je iz za sada neutvrđenih razloga, izletio vozilom sa kolovoza, a u njegovom izvlačenju iz "lade niva" učestvovali su nikšićki vatrogasci-spasioci

7015 pregleda 29 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na magistralnom putu Nikšić – Podgorica, u mjestu Stubica, Nikšićanin R.S. (51) zadobio je teške tjelesne povrede koje nijesu opasne po život.

"Vozač je zadobio stabilnu frakturu drugog i trećeg lumbalnog pršljena i frakturu zida prednjeg i zadnjeg čeonog sinusa i prevezen je u Klinički centar, na odjeljenje neoruhirurgije", kazali su "Vijestima" iz nikšićke Opšte bolnice.

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno iz policije, R. S. je iz za sada neutvrđenih razloga, izletio vozilom sa kolovoza, a u njegovom izvlačenju iz "lade niva" učestvovali su nikšićki vatrogasci-spasioci.

Prema riječima komandira nikšićke Službe zaštite i spasavanja, Slavka Tadića, u akciji spašavanja povrijeđenog vozača, koji je bio zaglavljen u vozilu, učestvovalo je osam vatrogasaca.

Bonus video: