Uhapšen Budvanin: Osumnjičen da je pod prijetnjom nožem pokušao da iznudi novac od maloljetnog turskog državljanina

Kako je rečeno turski državljanin prijavio je Centru bezbjednosti Budva da dok se nalazio u školskom dvorištu oko 16 časova prišao mu je nepoznati muškarac i uz prijetnju nožem pokušao da od njega iznudi novac

6733 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanin S. K.(29) uhapšen je zbog sumnje da je prekjuče u dvorištu Srednje škole "Danilo Kiš" u Budvi pod prijetnjom nožem pokušao da iznudi novac od 17-godišnjeg turskog državljanina.

To je "Vijestima" potvrđeno u policiji.

Kako je rečeno turski državljanin prijavio je Centru bezbjednosti Budva da dok se nalazio u školskom dvorištu oko 16 časova prišao mu je nepoznati muškarac i uz prijetnju nožem pokušao da od njega iznudi novac.

Policija koja ima redovne kombinovane kontrole područja oko srednje škole te dobru saradnju sa upravom škole uspjela je da identifikuje osumnjčenog.

Službenici kriminalističke policije preduzimanjem operativnih radnji te pregledom video nadzora identifikovali su S. K kome su po nalogu kotorskog tužioca stavljene lisice na ruke.

Budvaninu se na teret stavlja krivično djelo iznuda iz člana 250 u vezi sa članom 20 Krivičnog zakonika na štetu turskog državljanina od koga je uz prijetnju noža na preklapanje marke Boker pokušao da iznudi novac.

Budvanin će danas uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.