Krivična prijava protiv dvije osobe iz Rožaja: Sumnja u nedozvoljenu trgovinu gaziranim sokovima

"Kod E.K. je prilikom kontrole pronađena pomenuta roba bez prateće dokumentacije, dok se sumnja da je S.K. pribavio radi dalje prodaje gazirane sokove vrijednosti oko 3.800 eura"

7317 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Policija je protiv E.K. (29) i S.K. (28) iz Rožaja, osoba koje se sumnjiče za krivično djelo nedozvoljena trgovina, podnijela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, saopšteno je iz Uprave policije.

Navode da sumnja se da je E.K. izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret na način što je 27. februara od njemu nepoznatog lica u Rožajama pribavio više paketa gaziranih sokova, te je nakon toga imao namjeru ovu robu prodati maloprodajnim objektima radi sticanja imovinske koristi.

"On je kontrolisan istog dana u mjestu Dapsiće, u Beranama, kojom prilikom je kod njega pronađena pomenuta roba bez prateće dokumentacije", piše u saopštenju.

Dodaje se i da je "osim toga, krivična prijava je podnijeta i protiv S.K. koji je kako se sumnja, 2. marta pribavio radi dalje prodaje gazirane sokove vrijednosti oko 3.800 eura."

Bonus video: