Podgorica: Uhapšene četiri osobe, protiv tri podnijeta krivična prijava

Uhapšeni su i V.M. (18) i I.T. (17) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo za koje se sumnja da su 28. februara prišli dvijema osobama i zadali im više udaraca u predjelu glave i tijela, "kojom prilikom su im oduzeli dva mobilna telefona, nakit i novčanik sa ličnim dokumentima"

5756 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije (UP) rasvijetlila je tri krivična djela u Podgorici i uhapsila četiri lica, dok je protiv tri osobe podnijeta krivična prijava.

Kako je saopšteno iz UP, zbog sumnje za izvršenje krađe uhapšeni su M.A. (31) i N.B. (41) za koje se sumnja da su u noći između 9. i 10. marta iz dvorišta porodične kuće "sa jednog vozila demontirali četiri pogonska točka a sa drugog dva, koje su potom prodali na otpadu sekundarnih sirovina."

Uhapšeni su i V.M. (18) i I.T. (17) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo za koje se sumnja da su 28. februara prišli dvijema osobama i zadali im više udaraca u predjelu glave i tijela, "kojom prilikom su im oduzeli dva mobilna telefona, nakit i novčanik sa ličnim dokumentima."

U saopštenju se dalje navodi da je podgorička policija protiv F.S. (23), M.S. (27) i D.M. (34) podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa na štetu jedne firme.

"Oni su djelo koje im se stavlja na teret izvršili tako što su 3. marta došli vozilom do mjesta Mala Trava, gdje se izvode radovi na autoputu Bar – Boljari i otuđili veću količinu čeličnih žica. Prilikom utovara otuđenih materijala radnik obezbjeđenja ih je spriječio da se udalje sa lica mjesta do dolaska policije", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: