UP: Prekršajna prijava protiv jedne osobe zbog vrijeđanja djece u TC "Delta City"

"Protiv N.O. je podnijet Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 19 Zakona o javnom redu i miru (vrijeđanje drugog po osnovu nacionalne, rasne ili vjerske pripadnosti, etničkog porijekla ili drugog ličnog svojstva)"

9464 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Uprava policije (UP) saopštila je danas da je podnijeta prekršajna prijava protiv jedne osobe zbog vrijeđanja djece u TC "Delta City" u Podgorici.

Iz UP je saopšteno da je prekršajna prijava podnijeta zbog počinjenog prekršaja iz člana 19 Zakona o javnom redu i miru.

"Postupajući po prijavi, koja je podnijeta podgoričkoj policiji 19. marta, a u kojoj je navedeno da su dvije osobe u tržnom centru "Delta City" vrijeđale djecu, preduzeto je niz mjera i radnji u cilju identifikacije lica. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela", ističe se u saopštenju.

Iz UP su dodali da je podgorička policija identifikovala N.O. (57) i B.O. (64) iz Berana, te su od njih prikupljena obavještenja u Centru bezbjednosti Berane na okolnosti navedene prijave.

"Protiv N.O. je podnijet Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 19 Zakona o javnom redu i miru (vrijeđanje drugog po osnovu nacionalne, rasne ili vjerske pripadnosti, etničkog porijekla ili drugog ličnog svojstva)", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: