Kubanac osumnjičen da je odžepario Budvanina: Ukrao torbicu sa 510 eura?

“Preduzimanjem mjera i radnji, službenici Centra bezbjednosti su dana 24. marta lišili slobode kubanskog drzavljanina M.D.L.C. (42). Pregledom kod njega je pronađen otuđeni novac, koji je vraćen vlasniku”

10773 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je kubanskog državljanina M. D. L. C. (42) za koga se sumnja da je prije četiri dana ukrao Budvanin torbicu u kojoj se nalazilo 510 eura.

Kako je Vijestima rečeno Budvanin je u ponedjeljak prijavio dežurnoj službi Centra bezbjednosti krađu torbice u kojoj se nalazilo 510 eura i lična dokumenta, iz poslovnice rent a car agencije koja se nalazi Sportskom centru Budvi.

“Preduzimanjem mjera i radnji, službenici Centra bezbjednosti su dana 24. marta lišili slobode kubanskog drzavljanina M.D.L.C. (42). Pregledom kod njega je pronađen otuđeni novac, koji je vraćen vlasniku”, rečeno je Vijestima.

Uz krivičnu prijavu kubanski državljanin je danas priveden osnovnom državnom tužiocu u Kotoru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa iz člana 239 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Bonus video: