Barani osumnjičeni da su sa gradilišta u Reževićima ukrali građevinski materijal vrijedan oko 2.000 eura

Kako je "Vijestima" potvrđeno njih su u budvansku stanicu policije na informativni razgovor doveli policijski službenici Centra bezbjednosti Bar, koji su imali operativne podatke da su tri Barana počinili krivično djelo iz oblasti imovinskog kriminaliteta na području budvanske opštine

20379 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je Barane E. L. (26), , S. G.(23) i M. Š( 33) zbog sumnje da su sa gradilišta u Reževićima ukrali građevinski materijal vrijedan oko 2.000 eura.

Kako je "Vijestima" potvrđeno njih su u budvansku stanicu policije na informativni razgovor doveli policijski službenici Centra bezbjednosti Bar, koji su imali operativne podatke da su tri Barana počinili krivično djelo iz oblasti imovinskog kriminaliteta na području budvanske opštine.

Inspektori budvanske kriminalističke policije su došli do podataka da su Barani 11.marta u Reževićima od makedonskog državljanina sa gradilišta u Reževićima ukrali 25 komada drvenih oplata i 108 komada metalnih kravata za šalovanje oplata vrijednosti dvije hiljade eura.

Ukradene stvari je barska policija pronašla i vratila vlasniku, a o svemu je upoznata kotorska državna tužiteljka koja je kvalifikovala kao krivično djelo "krađa" iz člana 239 Krivičnog zakonika i naložila hapšenje.

Oni su juče uz krivičnu prijavu privedeni u tužilaštvo.

Bonus video: