Uhapšen Baranin: Osumnjičen da je tukao državljanina Rusije i ukrao mu torbicu sa parama

Baranin je priveden u tužilaštvo

13831 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je Baranina M. A.(23) za koga se sumnja da prošlog utorka napao ruskog državljanina B. B.(33) nanio mu više udaraca i uzeo torbicu sa novcem.

Kako je Vijestima potvrđeno u budvanskom Centru bezbjednosti protiv Baranina je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela razbojništvo.

"Dana 5. sprila u četiri sata iza ponoći dežurna služba CB Budva obaviještena je od strane B. B. iz Rusije da je u ulici Žrtava Fašizma u Budvi neposredno pored Hotela Eden napadnut od strane NN lica. Napadač mu je zadao udarac zatvorenom šakom pesnicom u predjelu vilice usled čega je pao na tlo i na kratko izgubio svijest, a NN lice mu za to vrijeme otuđilo torbu u kojoj se nalazio novac, lična dokumenta kao i lične stvari i udaljilo se", rečeno je Vijestima u policiji.

Preuzimajući niz operatnih i istražnih radnji u saradnji sa nadležnim državnim tužilaštvom u Koturu, policijski sluznenici kriminalističke policije CB Budva, su danas identifikovali M. A. iz Bara za koga postoji osnovana sumnja da je počinio krivično djelo razbojništvo iz člana 242 stav 1 tačka1 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Policija je obavijestila kotorskog tužioca koji je naložio da se M. A. uhapsi.

Baranin je danas uz krivičnu prijavu priveden u tužilaštvo.

Bonus video: