Bijelo Polje: Osumnjičenom za napad na policajca zadržavanje do 72 sata

D.V. se sumnjiči da je sa tribine utrčao u teren i zamahnuo u pravcu policajca I.Š. kako bi ga udario, u čemu ga je spriječio policajac J.K

3444 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Državna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Jelena Vučetić je, nakon saslušanja, odredila zadržavanje u trajanju do 72 sata osumnjičenom D.V., zbog sumnje da je učinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da je 13. aprila oko 21 čas, na stadionu FK "Jedinstvo", u Bijelom Polju, pokušao da napadne službenika UP CB Bijelo Polje I.Š. i napao službenika UP CB Bijelo Polje J.K., koji su obezbjeđivali utakmicu Jedinstvo -Arsenal.

"D.V. je nakon završetka fudbalske utakmice sa istočne tribine stadiona utrčao u teren prišao do I.Š. i pesnicom zamahnuo u njegovom pravcu kako bi ga udario, u čemu ga je spriječio J.K., tako što ga je uhvatio za ruku i izdao mu naređenje da se vrati na tribinu, što je osumnjičeni i učinio, nakon čega je sa tribine uputio riječi prijetnje i psovki policijskom službeniku J.K.", navodi se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva.

Bonus video: