Petričević prijavila da su je do zgrade u kojoj stanuje pratila dvojica muškaraca automobilom

Petričević, kojoj je prije dva dana istekao mandat na mjestu vršiteljke dužnosti direktorice Uprave prihoda i carina, policiji je ispričala i da je prethodno dron nadlijetao zgradu u kojoj živi u Podgorici

37945 pregleda 93 reakcija 42 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Milena Petričević prijavila je sinoć policiji da su je dvojica muškaraca pratila automobilom nikšićkih registraskih oznaka, do zgrade u kojoj stanuje.

Petričević, kojoj je prije dva dana istekao mandat na mjestu vršiteljke dužnosti direktorice Uprave prihoda i carina, policiji je ispričala i da je prethodno dron nadlijetao zgradu u kojoj živi, u Podgorici.

Prema saznanjima "Vijesti" Osnovno državno tužilaštvo formiralo je predmet, a policajci postupaju po njihovom nalogu, u cilju rasvjetljavanja slučaja.

Petričevićevoj je krajem januara dodijeljeno dvadesetčetvoročasovno policijsko obezbjeđenje.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” nju su, par dana nakon zapljene 400 kilograma kokaina, iz Uprave policije obavijestili da je moraju čuvati.

Izvor “Vijesti” tada nije otkrio od koga joj prijeti opasnost, odnosno, da li i ko planira da ugrozi njen život, ali je kazao da je ta informacija stigla od međunarodnih partnera.

Bonus video: