Đurašković: Pregledane škole na Cetinju, nema eksplozivnih naprava

Apelovao je na nadležne državne organe da učine sve kako bi maksimalno podigli nivo opšte bezbjednosti i otkrivajući počinioce spriječili buduće slične situacije, "štiteći našu djecu, mlade i sve građane Cetinja i Crne Gore"

3826 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Prijestonica Cetinje
Foto: Prijestonica Cetinje

Škole na Cetinju kao i zgrada Prijestonice Cetinje su pregledane od strane pripadnika Uprave policije i utvrđeno je da u njima nema eksplozivnih naprava, saopštio je gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

Đurašković je na svom Tviter nalogu napisao da mu je posebno žao što su njihova djeca morala proći kroz ovu, kako ocjenjuje, vrlo stresnu situaciju.

Apelovao je na nadležne državne organe da učine sve kako bi maksimalno podigli nivo opšte bezbjednosti i otkrivajući počinioce spriječili buduće slične situacije, "štiteći našu djecu, mlade i sve građane Cetinja i Crne Gore".

"U Prijestonici Cetinje će imati iskrenog i posvećenog partnera u realizaciji svih aktivnosti koje će značiti podizanje nivoa opšte bezbjednosti, a prije svega sigurnosti obrazovnih ustanova, djece i mladih", napisao je Đurašković.

Bonus video: