Novljaninu 25 dana zatvora zbog vožnje u pijanom stanju

"Okrivljeni je juče sat iza ponoći na magistralnom putu u mjestu Igalo upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 3.06 g/kg u organizmu", saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović

8157 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Novljaninu M.J. (45), sudija suda za prekršaje u Budvi, odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 25 dana zbog vožnje u pijanom stanju.

"Okrivljeni je juče sat iza ponoći na magistralnom putu u mjestu Igalo upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 3.06 g/kg u organizmu", saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

On je dodao da je nakon izvršenog alkotestiranja i utvrđivanja koncentracije alkohola u organizmu od strane policajaca Centra bezbjednosti (CB) Herceg Novi, okrivljeni uhapšen i odveden u službene prostorije stanice policije Herceg Novi, te u jutarnjim časovima priveden u Sud za prekršaje u Budvi, Odjeljenje u Herceg Novom, gdje mu je suđeno u hitnom postupku.

"Pored izrečene kazne zatvora, okrivljenom je zabranjeno upravljanje vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, a izrečena su mu i tri kaznena boda", naveo je Đukanović.

Bonus video: