Adžić: Obećali smo beskompromisnu borbu, ovo je tek početak

"Svakodnevno ćemo jačati povjerenje u institucije bezbjednosti", poručio je ministar unutrašnjih poslova

14683 pregleda 36 komentar(a)
Adžić, Foto: MUP
Adžić, Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić pozdravio je akciju Uprave policije - Specijalnog policijskog odjeljenja na čelu sa novoizabranim rukovodiocem Predragom Šukovićem, koja je izvedena po nalogu glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića.

Pripadnici SPO uhapsili su predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića, zbog osnovane sumnje da je organizator kriminalne grupe koja je prethodnih godina, zloupotrebom službenog položaja i drugim krivičnim djelima, oštetila državu za više desetina miliona eura, javila je Televizija Vijesti.

Osim Jovanića, u akciji koja se izvodi po nalogu glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, uhapšeno je još desetak osoba iz više crnogorskih gradova.

"Današnja, kao i nedavne akcije nabolji su pokazatelj posvećenosti i beskompromisne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, što je i postavljeno kao jedan od ključnih prioriteta Vlade. Svakodnevno ćemo jačati povjerenje u institucije bezbjednosti. Ovo je tek početak", kazao je Adžić, kako je saopšteno iz MUP-a.

Bonus video: