Milatović: Podrška reformisanom SDT-u da sačuva nadu da je pravda u Crnoj Gori moguća

Milatović je podsjetio da je u prethodnom periodu u više navrata ukazivao na "brojne nepravilnosti i kontraverzne odluke sudije Jovanića, koje su nerijetko bile na štetu radnika, pa i same države"

7642 pregleda 14 komentar(a)
Milatović, Foto: Boris Pejović
Milatović, Foto: Boris Pejović

Hapšenje Blaža Jovanića pokazuje da je sistem na svim nivoima decenijama bio nepravedan prema građanima, napisao je na Tviteru Jakov Milatović, ministar ekonomskog razvoja u prethodnoj vladi Crne Gore.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su jutro predsjednika Privrednog suda Blaža Jovanića, zbog osnovane sumnje da je organizator kriminalne grupe koja je prethodnih godina, zloupotrebom službenog položaja i drugim krivičnim djelima, oštetila državu za više desetina miliona eura, objavila je Televizija Vijesti.

Milatović je podsjetio da je u prethodnom periodu u više navrata ukazivao na "brojne nepravilnosti i kontraverzne odluke sudije Jovanića, koje su nerijetko bile na štetu radnika, pa i same države".

"Nadam se da će u narednom periodu temelji pravične borbe koje smo čvrsto postavili za vrijeme našeg mandata poslužiti kao osnov za dalje reforme na putu izgradnje pravičnog i prosperitetnog društva", rekao je Milatović.

U tom pravcu, kako je naveo, upućuj punu podršku reformisanom SDT-u.

"Da nastavi da profesionalno ispunjava svoju društvenu ulogu i svima nama sačuva nadu da je pravda u Crnoj Gori moguća i da se isključivo pošteni rad isplati", zaključio je Milatović.

Bonus video: