UP: Zaplijena marihuane u Nikšiću, uhapšeno jedna osoba

On je, kako se navodi, pronađen upravo na mjestu gdje je droga skladištena u trenutku akcije pripadnika nikšićke policije

7946 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je M.M. (26) nakon zaplijene 39 pvc pakovanja marihuane, u kojima se nalazilo oko 50 grama droge.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), osumnjičeni je navodno marihuanu sakrio u napušteni objekat, sa ciljem dalje distribucije.

On je, kako se navodi, pronađen upravo na mjestu gdje je droga skladištena u trenutku akcije pripadnika nikšićke policije.

Državni tužilac je potom naložio da se osumnjičeni uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Nikišićka policija u kontinuitetu preduzima aktivnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga. Tokom aprila i maja prekršajno je procesuirano 18 lica zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba opojnih droga, dok su podnijete četiri krivične prijave zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", piše u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: