Krapović: Ako je Pribilović prvi vjesnik povratka DPS na vlast u Parlamentu, Spičanović je u bezbjednosnom sektoru

Poslanik Demokrata vjeruje da je "ovo svakako i poruka za EU" koja insistira na vladavini prava, ali i da će građani "dobro razumjeti ovu poruku"

18976 pregleda 33 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović
Ako je Suzana Pribilović prva lasta i vjesnik povratka Demokratske partije socijalista (DPS) na vlast u Parlamentu, u bezbjednosnom sektoru je to svakako Drago Spičanović, smatra potpredsjednik i poslanik Demokrata i predsjednik Odbora za turizam u Skupštini Crne Gore Dragan Krapović.
Krapović je kazao i da je bivši pomoćnik direktora Uprave policije Spičanović od danas jedan od rukovodilaca u Agenciji za nacionalnu bezbjednost.
Televizija Vijesti je juče objavila da joj je potvrđeno iz više izvora da će Spičanović postao jedan od rukovodilaca.

Povezani članci

02. Jun 2022.

Spičanović jedan od rukovodilaca u ANB-u

"Poštovani građani, vi koji ste glasali za promjene 30. avgusta, ovo kadrovsko rješenje je zasluga i izbor kolega iz iz URA-e i SNP-a, prije svih Dritana Abazovića", navodi se u njegovom saopštenju.

"Neka što će reformisati pravosuđe sa DPS-om, nego će i borbu protiv kriminala i korupcije, to je već očigledno i izvjesno, voditi reciklirani kadrovi bivšeg režima, koji ili nisu mogli da se izbore sa tom pojavom (u najboljem slučaju), ili su učestvovali u tim poslovima i bili dio projekta srastanja države i bezbjednosnog sistema sa organizovanim kriminalom, klanovima koji se bave švercom narkotika i cigareta", dodaje se u saopštenju.

Krapović vjeruje da je "ovo svakako i poruka za EU" koja insistira na vladavini prava, ali i da će građani "dobro razumjeti ovu poruku".

"Nema šta - jedno veliko bravo i tri bambija za Dritana i Sava! Šta je sljedeće? Veljović na čelu Uprave policije ponovo?!?", zaključuje se u njegovom saopštenju.

Bonus video: