Turski državljanin uhapšen zbog gradnje objekta bez prijave i dokumentacije, za drugim se traga

"Protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata, započeli građenje stambenog objekta na kojem su izvedene dvije etaže sa izvedenim kosim krovom, koje se nalaze u naselju Markovići u Budvi, bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje", navodi se u saopštenju

7993 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Turski državljani Y.B. (43) i T.C. (52) sumnjiče se da su kao saizvršioci, izvršili krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

Protiv njih je budvanska policija u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, podnijela krivičnu prijavu.

"Oni su, kako se sumnja, krivično djelo koje im se stavlja na teret izvršili na način što su, protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata, započeli građenje stambenog objekta na kojem su izvedene dvije etaže sa izvedenim kosim krovom, koje se nalaze u naselju Markovići u Budvi, bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje", saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni Y.B. je uhapšen po nalogu postupajućeg državnog tužioca i uz krivičnu prijavu priveden je na dalju nadležnost, dok se T.C. nalazi u bjekstvu i policija za njim intenzivno traga.

Bonus video: