Bijelo Polje: Eksplozivna naprava bačena u dvorište Bulatovića

Prema nezvaničnim informacijama, eksplozivnu napravu je bacio za sada nepoznati muškarac, koji je, krećući se vozilom iz pravca Bijelog Polja prema Podgorici, zaustavio vozilo, izletio iz njega i sa magistralnog puta bacio eksplozivnu napravu, a potom odjurio vozilom u nepoznatom pravcu

24186 pregleda 4 komentar(a)
Sa lica mjesta, Foto: Privatna arhiva
Sa lica mjesta, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.06.2022. 23:34h

U dvorište kuće Božidara Boćka Bulatovića (64) u Ravnoj rijeci u Bijelom Polju, večeras oko 21.15 časova bačena je eksplozivna naprava.

Tokom eksplozije niko nije povrijeđen.

Prema nezvaničnim podacima “Vijesti” iz Centra bezbjednosti u Bijelom Polju, eksplozivnu napravu je bacio za sada nepoznati muškarac, koji je, krećući se vozilom iz pravca Bijelog Polja prema Podgorici, zaustavio vozilo, izletio iz njega i sa magistralnog puta bacio eksplozivnu napravu, a potom odjurio vozilom u nepoznatom pravcu.

Naprava je, prema nezvaničnim podacima istog izvora, bačena na trotoar ispred kuće, koja se nalazi na nekoliko metara od magistralnog puta, a pričinjena je materijalna šteta na prozorima i automobilu “Lanča”.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva “Vijestima” je saopšteno da je “u toku prikupljanje obavještenja”, te da “službenici Centra bezbjednosti obezbjeđuju lice mjesta do početka uviđaja”.

eksplozija bulatovic ravna rijeka
foto: Privatna arhiva

Bonus video: