Kod devet osoba pronađena manja pakovanja marihuane

Podgorička policija je u danima vikenda obavila pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja i sprečavanja zloupotrebe opojnih droga

5228 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policijija uhapsila je M.L. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pretresom kuće koju koristi M.L. pronađeno je 27 grama marihuane i vaga za precizno mjerenje.

M.L. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Podgorička policija je, kako se dodaje u saopštenju, u danima vikenda obavila pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja i sprečavanja zloupotrebe opojnih droga.

Kontrolisano je više osoba, a protiv još osam su podnijete prekršajne prijave, dok se čeka izjašnjenje tužioca u odnosu na još tri osobe.

"U sklopu ovih aktivnosti kontrolisani su J.G. (20) kod koje su pronađena četiri manja pvc pakovanja opojne droge marihuana, zatim V.A. (21) kod kojega je pronađeno jedno takvo pakovanje i S.S. (28) od koga je policija oduzela dva pakovanja ove opojne droge. Protiv J.G., V.A. i S.S. podnijete su prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. Osim toga, kod D.R. (21), P.V. (21) i F.B. (21) je takođe pronađena manja količina opojne droge marihuana, obaviješten je tužilac čije se izjašnjenje čeka", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: