Na Cetinju uhapšene četiri osobe, oduzeta droga, cigarete

Jedna osoba uhapšena zbog nedozvoljene trgovine, jedna zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, te dvije osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga

10168 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Cetinjska policija uhapsila je četiri osobe u, kako je saopšteno iz Uprave policije, planskim aktivnostima.

Navode da je jedna osoba uhapšena zbog nedozvoljene trgovine, jedna osobu zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, te dvije osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

"Kod D.A. (36) je policija je kontrolom pronašla 16,7 grama opojne droge kokain. D.A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Na Cetinju je kontrolisan i A.M. (60) kod kojeg je pronađena određena količina cigareta bez akciznih markica, te je o svemu obaviješten nadležni tužilac po čijem je nalogu ovo lice lišeno slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kontrolom M.T. (36), kao i kontrolom S.F. (28) , kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađena je manja količina marihuana.

"Oni su uz zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupaka privedeni nadležnom sudiji za prekršaje", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: