državljanka švajcarske se sinoć javila u bolnicu

Tivat: Uhapšen osumnjičeni za silovanje maloljetnice

Uhapšeni se tereti za krivično djelo - silovanje, i uz krivičnu prijavu će biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost

25930 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Državljanin Holandije R.B.T.H. (35) uhapšen je u Tivtu, zbog sumnje da je silovao maloljetnu državljanku Švajcarske u jednom apartmanu u toj opštini.

"Sinoć oko 21.35 časova Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Tivat je obaviještena da je u Opštu bolnicu u Kotoru pristupila maloljetna oštećena osoba, državljanka Švajcarske i prijavila da je tokom popodnevnih sati istog dana silovana od strane nepoznate muške osobe u jednom apartmanu u Tivtu. Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici preduzeli sve zakonom predviđene mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti događaja, te identifikovali i lišili slobode državljanina Holandije R.B.T.H. (35)", saopšteno je iz policije.

Uhapšeni se tereti za krivično djelo - silovanje, i uz krivičnu prijavu će biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.