Bijelo Polje: U udesu teško povrijeđena djevojčica

"Vijestima" je iz bjelopoljske Opšte bolnice rečeno da je djevojčica primljena sa teškim povredama

12714 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Šestogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u saobraćajnog nezgodi danas u Bijelom Polju.

Nezgoda se danas, oko 10 časova, dogodila kada je djevojčicu na ulici kod OŠ "Risto Ratković" vozilom udario Kerim Ljuca.

"Vijestima" je iz bjelopoljske Opšte bolnice rečeno da je djevojčica primljena sa teškim povredama, te da će nakon zbrinjavanja biti transportovana na Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Bijelo Polje Danilo Mrdak, uz učešće vještaka saobraćajne struke i ovlašćenih policijskih službenika Uprave Policije CB Bijelo Polje obavio je uviđaj.

"U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila dana oko 9.45 časova učestvovalo je putničko vozilo marke "Peugeot", kojim je iz pravca gradskog groblja u pravcu OŠ "Risto Ratković" upravljao K. Lj, koji je nakon zaobilaženja vozila Vatrogasne jedinice Bijelo Polje, koje je bilo zaustavljeno na traci kojom se kretao, udario vozilom u pješaka oštećenu maloljetnu P. V, koja je prelazila kolovoz sa desne na lijevu stranu posmatrajući u smjeru nezgode. Maloljetna P. V. je tom prilikom zadobila tešku tjelesnu povredu i transportovana je u Opštu bolnicu u Bijelom Polju", navodi se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva Bijelo Polje.

Bonus video: