Udarila tinejdžera automobilom, pa sprječavala da mu pomognu

Članovi njegove porodice ispričali su za "Vijesti" da je nakon udesa iz automobila izašao suvozač, koji mu je pomogao da ustane, ali da je djevojka koja je bila za upravljačem povikala da "upada u auto", nakon čega su pobjegli

30403 pregleda 39 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Na šesnaestogodišnjeg Đ. B. prije dvije noći naletio je sivi "BMW" barskih registarskih oznaka - udaren je na pješačkom prelazu u Ulici Avda Međedovića u Podgorici.

Članovi njegove porodice ispričali su za "Vijesti" da je nakon udesa iz automobila izašao suvozač, koji mu je pomogao da ustane, ali da je djevojka koja je bila za upravljačem povikala da "upada u auto", nakon čega su pobjegli.

"On je učenik drugog razreda. Ovog ljeta se zaposlio, radi fizički. Završio je sa poslom nekih pola sata nakon ponoći i krenuo kući električnim trotinetom. Na pješakom prelazu, nekih stotinjak metara od naše kuće, udario ga je automobil. Rekao nam je da je instiktivno stavio ruke preko glave i da se sjeća da mu je nakon toga pomogao da ustane jedan muškarac koji je izašao iz automobila. Čim ga je podigao, djevojka koja je vozila automobil počela je da viče: 'Upadaj, upadaj...Idemo". Muškarac se vratio u automobil i produžili su. Vidio je da imaju barske registarske oznake i da je, ako se dobro sjeća, u pitanju 'BMW' sive boje. Nakon toga je ponovo pao", rekao je "Vijestima" član njegove porodice.

Kazao je da bi voljeli da znaju ko je žena koja je udarila automobilom šesnaestogodišnjaka, nanoseći mu povrede, a potom pobjegla.

Bonus video: