Radulović uhapšen na tivatskom aerodromu

Radulović je prema podacima "Vijesti" došao iz SAD-a i predao se jer je SDT prošle sedmice otvorilo krivičnu istragu u kojoj je uhapšena i njegova supruga Marija Vojinović Radulović

59827 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pomorac Filip Radulović uhapšen je juče na tivatskom aerodromu po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, koje ga sumnjiči da je bio dio međunarodne grupe šverca narkotika.

Radulović je prema podacima "Vijesti" došao iz SAD-a i predao se jer je SDT prošle sedmice otvorilo krivičnu istragu u kojoj je uhapšena i njegova supruga Marija Vojinović Radulović.

Vojinović Radulović je poslije saslušanja kod sudije za istragu puštena da se u daljem postupku brani sa slobode.

Radulović je pisao pismo SDT-u gdje je najavio da će odmah doći i predati se crnogorskim vlastima.

Pomorca iz Podgorice policija sumnjiči da je bio zadužen za regrutaciju 13 crnogorskih mornara i pružanje logističke podrške tokom šverca kokaina brodom “Yemaya”, a vjeruje se da je imao jednu od ključnih uloga u poslu.

Povezani članci

28. Jul 2022.

"Florida 1" udarila na crnogorske pomorce

U međunarodnoj policijskoj operaciji “Florida 1” u Crnoj Gori je uhapšeno osam osoba, 11 se nalazi u našim ili evropskim zatvorima, dok je istragom Specijalnog državnog tužilaštva obuhvaćeno 28 osoba zbog sumnje da su u periodu od maja 2019. do februara 2020. godine, pomoću tri prekookenska broda, pokušali da prošvercuju 6,1 tonu kokaina.

Bonus video: