Joanikije: Tragični događaj na Cetinju potresa i nebo i zemlju

"Izražavamo najdublje saučešće porodicama, široj rodbini i svim našim sugrađanima na Cetinju, povodom nezapamćene tragedije koja se desila u domovima naših dragih i bliskih komšija", kazao je mitropolit crnogorsko primorski

20676 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Mitropolit crnogorsko primorski Joanikije kazao je da današnji tragični događaj na Cetinju potresa i nebo i zemlju.

Izražavamo najdublje saučešće porodicama, široj rodbini i svim našim sugrađanima na Cetinju, povodom nezapamćene tragedije koja se desila u domovima naših dragih i bliskih komšija. Neka Gospod upokoji duše svih postradalih i da sačuva živote ranjenih, a ožalošćenima da podari ukrepljenje u ovim teškim momentima.

Pomisao da su stradali naši najbliži, istakao je on, ne ostavljaju nikog ravnodušnim.

"Izražavamo najdublje saučešće porodicama, široj rodbini i svim našim sugrađanima na Cetinju, povodom nezapamćene tragedije koja se desila u domovima naših dragih i bliskih komšija. Neka Gospod upokoji duše svih postradalih i da sačuva živote ranjenih, a ožalošćenima da podari ukrepljenje u ovim teškim momentima", kazao je on.

Povezani članci

12. Avgust 2022.

Nezapamćena tragedija na Cetinju

12. Avgust 2022.

Trodnevna žalost povodom tragedije na Cetinju

"Koljenopreklono stojimo pred ćivotom Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca sa molitvom da se ova tragedija više nikada i nigdje ne ponovi i da se vrati među nama bratska sloga i mir", istakao je mitropolit crnogorsko primorski.

Bonus video: