Božović: Ne postoje riječi ni gestovi koji bi mogli da ublaže nečovječan čin

"Opština Budva stoji na raspalaganju porodicama preminulih, povrijeđenima i Prijestonici Cetinje u ovim najtežim trenucima i možete računati na našu pomoć", zaključuje se u telegramu saučešća predsjednika Opštine Budva

4250 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Skupstina.me
Foto: Skupstina.me

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović uputio je izraze najiskrenijeg saučešća porodicama nevino stradalih žrtava tragedije koja se dogodila na Cetinju.

Telegram saučešća upućen je i gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću i predsjednici skupštine Mileni Vujačić u ime Opštine Budva i njenih građana, koji saosjećaju sa bolom porodica stradalih i svih građana Cetinja.

Božović je kazao da ne postoje riječi ni gestovi koji bi mogli da ublaže tako nečovječan čin koji je nezapamćen u Crnoj Gori i koji sve treba da nas "primora na razmišljanje u kom stanju se nalazi naše društvo i kojim smo to putem krenuli".

Povezani članci

13. Avgust 2022.

Zločin kakav Crna Gora ne pamti

Dodaje da su građani Opštine Budva u ovim teškim trenucima uz građane Prijestonice sa kojima dijele bol i tugu i da se nadaju u brz oporavak povrijeđenih osoba.

"Opština Budva stoji na raspalaganju porodicama preminulih, povrijeđenima i Prijestonici Cetinje u ovim najtežim trenucima i možete računati na našu pomoć", zaključuje se u telegramu saučešća Božovića.

Bonus video: