Bivši makro vrbuje djevojke?

Policija provjerava krije li se iza oglasa objavljenog na jednoj stranici ponuda za bavljenje prostitucijom...

64535 pregleda 11 komentar(a)
M.B. tvrdi da sebi traži razonodu (ilustracija), Foto: Shutterstock
M.B. tvrdi da sebi traži razonodu (ilustracija), Foto: Shutterstock

Policija utvrđuje da li se iza oglasa objavljenog na jednoj veb stranici krije ponuda za bavljenje prostitucijom.

”Djevojke potrebne za poslovne aktivnosti. Ako si mlada, lijepa i zgodna djevojka i želiš dobru i brzu zaradu javi se. Isplata dnevna, a sve korektno i diskretno”, piše u oglasu uz koji je ostavljen kontakt telefon 068463**9.

Taj broj registrovan je na M. B. koji je prije više od 10 godina hapšen zbog organizovanja lanca prostitucije.

”Policija je o slučaju koji je predmet Vaših pitanja obaviještena juče, 25. 8. 2022. godine. Policijski službenici shodno zakonskim ovlašćenjima preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na pomenuto, u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica”, odgovorili su “Vijestima” iz Uprave policije.

Novinarka “Vijesti” prije dva dana pozvala je taj broj, a juče je stigla poruka:

”Juče zi zvala u vezi poslovne ponude. Koje si mjesto i trenutno zanimanje?”, a nakon upita o kakvom se poslu radi, pitao je: “Koje si godište?”.

Nakon što mu je porukom predočeno da je sa druge strane novinarka i od njega tražen odgovor na pitanje o organizaciji “pratnje za poslovne ljude”, kako je to naznačio prilikom dopisivanja sa drugog broja, tvrdio je da samo traži razonodu za sebe.

”Ja sam samac i meni je jako dosadno i vjeruj mi da u ovome ponekad samo nalazim ličnu zabavu. Vidiš i sama kakvi oglasi se sve pišu... I to zabavu samo preko Vibera. Uživo se ne sastajem”, napisao je M. B.

Suočen sa činjenicom da je, tokom dopisivanja sa drugog broja, priznao da traži djevojke za poslovnu pratnju, novinarki je poručio da “džaba troši vrijeme”.

”Džaba trošite vrijeme na mene, ja sam samo jedan razočarani samac. Pozdrav”, napisao je M. B.

Tog Podgoričanina policija je uhapsila u avgustu 2011. godine, nakon što im se prethodno danima skrivao.

Tada su tvrdili da su razbili dobro organizovani lanac makroa i prostitutki, koji su tokom sezone radili na području primorja, pružajući uglavnom usluge u privatnim kućama i hotelima.

I tada su, kako su tvrdili, preko oglasa tražili djevojke koje su radile za tu grupu.

Bonus video: