Tuča i vrijeđanje u Baru: Jedna osoba udarila drugu metalnom šipkom?

Do sukoba je došlo u naselju Tomba

12487 pregleda 7 komentar(a)
Bar (ilustracija), Foto: Shutterstock
Bar (ilustracija), Foto: Shutterstock

U barskom naselju Tomba je 25. avgusta došlo do verbalnog sukoba a zatim i tuče između M.I. i B.M., saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje da je I.M. prijetio B.M. a da je B.M. udario I.M. metalnim predmetom u lice i slomio mu jagodičnu kost.

"Barska policija je 25. avgusta oko 19 časova obaviještena od strane građana da je u naselju Tomba u tom gradu došlo do verbalnog sukoba, a zatim i tuče između dva lica. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je do sukoba došlo između M.I. i B.M. kojom prilikom je I.M. uputio više riječi prijeteće sadržine prema licu B.M., dok je B.M. zadao udarac I.M. metalnim predmetom u predjelu lica, kojom prilikom mu je nanio tešku tjelesnu povredu u vidu preloma jagodične kosti", ističe se u saopštenju UP.

U saopštenju se dodaje da je o događaju obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se u redovnom postupku podnese krivična prijava protiv B.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Takođe je, po nalogu tužioca, podnijeta i krivična prijava protiv I.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Bonus video: