Krivična prijava protiv sedamnaestogodišnjaka zbog 15 kesica amfetamina

Iz UP dodaju da su policajci istog dana oko 16.30 časova u mjestu Radanovići u Kotoru kontrolisali B.M. (26) iz Srbije, kod kojeg je pronađeno manje pvc pakovanje marihuane

8257 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Protiv sedamnaestogodišnjeg N.V. podnijeta je krivična prijava zbog 15 kesica amfetamina.

Sintetičku drogu su policajci Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ pronašli u naselju Sveti Stasije u Kotoru.

U saopštenju Uprave policije (UP) se navodi da se N.V. kada je primijetio policijske službenike, dao u bjekstvo i tom prilikom od sebe odbacilo kutiju u kojoj se nalazila ova droga.

"Od njega su u službenim prostorijama prikupljena obavještenja na zapisnik, te je nakon konsultacija sa tužiocem policija protiv ovoga lica podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Iz UP dodaju da su policajci istog dana oko 16.30 časova u mjestu Radanovići u Kotoru kontrolisali B.M. (26) iz Srbije, kod kojeg je pronađeno manje pvc pakovanje marihuane.

"Protiv ovog lica podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i on je priveden nadležnom sudiji", piše u saopštenju.

Bonus video: