Incident kod ušća Bojane: Baletić zadržan, Vukadinović životno ugrožen

Baletić se sumnjiči da je u noći između subote i nedjelje, nešto poslije 01,00h vozilom Jeep Grand Sherokee, podgoričkih reg istarskih oznaka, udario sugrađanina Gorana Vukadinovića i nanio mu teške tjelesne povrede opasne po život

12870 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Samir Adrović
Ilustracija, Foto: Samir Adrović

Podgoričaninu Miroslavu Baletiću (50) juče je određeno tužilačko zadržavanje u trajanju do 72 sata zbog sumnje da je izvršio krivično djelo protiv opšte sigurnosti a u vezi krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, saznaju Vijesti.

Baletić se sumnjiči da je u noći između subote i nedjelje, nešto poslije 01,00h vozilom Jeep Grand Sherokee, podgoričkih reg istarskih oznaka, udario sugrađanina Gorana Vukadinovića i nanio mu teške tjelesne povrede opasne po život.

Prema saznanjima "Vijesti", Vukadinović je hospitalizovan u KBC Podgorica i životno je ugrožen zbog povreda u vidu frakture rebara i grudnog koša.

Težak incident, kome je kako su "Vijesti" već objavile, prethodila svađa u ugostiteljskom objektu Dom kulture, desio se na pijesku i na oko 15 metara udaljenosti od lokala, u neposrednoj blizini ušća Bojane u more. Baletić se, nakon što je udario pješaka, zaputio u nepoznatom pravcu ali ga je policija brzo locirala i stavila mu lisice na ruke.

Ulcinjsko tužilaštvo, kako saznajemo, Baletiću je odredilo zadržavanje zbog osnovane sumnje da je počinio djelo koje mu se stavlja na teret, mogućeg uticaja na svjedoke i opasnosti od bjekstva imajući u vidu činjenicu da je nakon kritičnog događaja napustio lice mjesta iako je oštećeni imao teške povrede opasne po život.

Bonus video: